Sommarhagens Singin' in the Rain

Kenzo 9 mån
Äg: Fam Mibesjö, Blentarp
Foto: Kristina Krogdal med assistens av Mai Fernqvist
som äger Musikalkullens pappa Silver.

Huvudbild av Kenzo
Foto: K Krogdal

Vår dator är fortfarande på service. Därför publicerar jag några uppställningsbilder här i bloggen på Sommarhagens whippets som jag fått via mail senaste veckorna. Jag är mycket tacksam för bilderna. Jag har kvar dem på min mail ifall hårddisken på min gamla dator inte går att rädda. Men sedan kommer jag att lägga upp nya bilder på hemsidan också. Jag ska göra i ordning ett nytt fotogaller m m. Men tills dess blir det uppdateringar främst via bloggen.

Sommarhagens Moulin Rouge

17:12 by Maria G 0 kommentarer
Lisa 9 mån
Foto: Kristina Krogdal
Äg: Jeanette Sällström
Huvudbilden är också tagen av K. Krogdahl


Lisa på SWKs utställning på Krägga
Foto: Familjen Sällström



Sommarhagens Jack Sparrow

17:08 by Maria G 0 kommentarer
Jazper 2 år
Foto/äg: Mia Svensson, Mölle


Sommarhagens Seashell

17:06 by Maria G 0 kommentarer
Gudrun 2 år
Foto: Katinka. Ägare: Björg Strömnes, Namsos

Sommarhagens Ella Mozarella

17:04 by Maria G 0 kommentarer
Linnea, 4,5 år
Foto/äg: Katinka Arntsen, Oslo


Sommarhagens Footloose








Higgins 9 månader




LC Sundsvall

16-17/8 var det LC-prov i Sundsvall och fyra whippets från Sommarhagens kennel tävlade. Alla är Coralles valpar ur 3 olika kullar. Av 71 anmälda whippets deltog 60. För fullständigt resultat se Whippetklubbens hemsida.
Coralles valpar fick följande placeringar och poäng:

Sommarhagens Eldorado 10:e plac, 83,25 p.
Sommarhagens Floomrider 13:e plac, 82 p.
Sommarhagens Pirate of Caribbean 27:e plac, 79 p.
Sommarhagens Faristella 40:e plac, 76,25 p.

Grattis till alla ägare!

Även Sommarhagens Di Mocca Mixx var anmäld men fick stanna hemma p g a UVI. Det är förresten hon som är på bilden på framsidan av hemsidan. Fotograf Joakim Svedin (vilket jag kommer att uppdatera så snart jag kan).

P g a att vår ordinarie dator har havererat kan jag inte uppdatera hemsidan just nu. Vi ska lämna in den till "datadoktorn". Så tills vidare kommer information endast via bloggen. Sen har jag hört att vissa inte ser länken till bloggen som är på överdelen av hemsidan (på bilden av Lova längst ner till vänster). Där är även länk till gästbok och nyhetssidan. Man kan skrolla rullisten till höger så ser man det. Det ser bra ut i min dator men i vissa datorer ser allt för stort ut. Jag kommer att åtgärda detta så snart datorn är frisk. Som tur är har vi en reservdator i källaren som jag skriver på nu, men den saknar hemsideprogrammen jag behöver.

För övrigt så har jag tagit det tunga beslutet att inte para Chessie nu. Det beror på flera anledningar, men bland annat är det oklart med mitt jobb till hösten. Om jag måste arbeta heltid på nytt ställe kan jag inte "gå i väntans tider" för jag vill veta säkert att jag kan vara hemma med valparna.

Idag åker jag till Lund för att hälsa på Sommarhagens Footloose. Återkommer med bilder.

Ny hemsida

Jag håller på att göra en ny hemsida men har stora problem med datorn. Bland annat så fungerar mitt gamla FTP-program inte alls och därför ser hemsidan inte ut som planerat. Jag hoppas komma till rätta med detta inom det snaraste.

SKK Ronneby

Lova blev bästa unghundstik med HP.

Kritik: Vältypat huvud. Fina ögon. Något stora öron. Välpigmenterad. Passande benstomme. Önskar mer tillbakalagd skuldra och mer förbröst. Välvinklad bak. Inte helt plan rygg. Tillräcklig kropp. Visas mycket lättklädd.
Domare: Liz-Beth Liljeqvist

Det var bara 2 mittlar anmälda och hanen blev BIR och fick cert. Han var mycket välpälsad och dessutom torr. Det spöregnade och vi hade inget tält. Så även om jag fönat upp en alldeles urfälld Lova så såg hon inte mycket ut för världen när hon blev våt. Men domaren tyckte ändå mycket om henne och speciellt hennes huvud.

Löp

Chessie har börjat löpa och ska paras om ett par veckor. Val av hane ej 100% bestämt ännu. Ska försöka ta mig tid att uppdatera hemsidan så småningom.