Lisa har tagit LC-licens!

Sommarhagens Moulin Rouge har tagit LC-licens! Grattis! Det var en perfekt födelsedagspresent till matte Jeanette!

Java parad!

Sommarhagens Corals & Pearls är parad med Tintavon Vegard Keyzerson (Multi Ch Suna Regens Blossoms Keyzer x Ch Tintavon Gail Force Wind). Ägare till Vegard är Kickie Lindberg, kennel Wig-Makers. Bild kommer på hemsidan så småningom. Valparna beräknas födas i slutet av april och blir lev klara till midsommar om allt vill sig väl.

BIR-valp


Isa och Johanna

Sess Miros Å' Lala blev BIR-valp på Hässleholms valputställning idag! Hon fick strålande kritik av domare Börje Johansson, se nedan. Tyvärr kunde vi inte stanna till final. Det gick även bra för Isas bror SM Åbelix och pappa JWW-08 SM X:et på Kung Bore utställningen idag, BIS-valp resp BIR. Vi sänder dem stora grattiskramar!

Isas kritik:
Mycket tilltalande helhet. Vackert huvud med fina proportioner. Utmärkta öron. Strama läppar. Vacker hals. Välanlagd skuldra. Utmärkta proportioner i sin kropp. Vackert bakställ. Välvinklad. Välbalanserad. Imponerande rörelseschema. Förtjänstfullt visad! Utmärkt temperament.

En sån kritik får man gåshud av och det var med stor vånda som jag tvingades avstå finalen men jag skulle försöka para Java på eftermiddagen.

Mittelspitz resultat:
BT-valp BIR Miros Å' Lala (4-6 mån) creme
BT2-valp Champex's Beatrice (6-9 mån) sobel

BH-valp BIM Secretcinnamon (4-6 mån) brun

(Granskogens Cha-Cha-Cha uteblev från tikklass 4-6 mån)

Sötrumpor


Vissa bilder gillar man bara lite Xtra...

Snö på nosen

Java med nysnö på nosen


Vackra Java njuter i solen. Mamma Coralle står och spanar i bakgrunden.


Pga färska harspår samt höglöp fick båda whippetdamerna gå kopplade idag.


Gamla Coralle som snart fyller 8 år kan få små busryck ibland, även om det är mycket sällsynt.

Isaprinsessan

09:43 by Maria G 0 kommentarer
Jippie - Jag älskar snö!


Wow - hela världen är vit som bomull!

Vacker Isaprinsessa

...somnar trött och belåten med tuggbenet i munnen.

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Maide Rosén!


En rolig utmaning!
Gå in i mappen "Mina bilder" på din dator. Gå till den sjätte mappen och därefter väljer du det sjätte kortet. Visa den bilden i din blogg och skriv något om den. Invitera sex stycken nya att vara med på utmaningen. Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.

Detta var en rolig utmaning men det blev inte bilder på vinthundar och dessutom har vi har en familjedator så jag kunde jag inte gå in på "mina bilder"då vi har uppdelat efter person och sedan olika mappar med oändliga mängder med bilder så fick det bli en bild från julledigheten som vi tillbringade på Frösön. Jag har inte publicerat några av de bilderna men de blev fantastiskt vackra med gräddig soldränkt snö och vacker klarblå himmel. Här ovan en tripptrappbild med lilla valpen Isa som bara var 3 månader vid det tillfället och Lova som var drygt 1 år och Chessie 6 år. Bilden är tagen på Frösö camping med den låga eftermiddagssolen över "annersia". Lite sned och "vinn" men ändå härlig!

Tack Maide, jag skickar utmaningen vidare till:

http://miaseldorado.blogspot.com/

http://northerngold.snabber.se/

http://www.gatecastles.se/

http://www.123minsida.se/miaseldorado/

http://lena-online.se/

Pälsklingar


Sess Miros Å La'la 4,5 månad

Isa 4,5 månad


Idag fick jag hjälp av Julia att ta uppställningsfoton på Isa. Hon har så underbart fluffig päls, känns som bomull. Men det är inte alltid så lätt att hålla ljusa hundar snygga...


Så här såg hon ut efter att ha lekt med Lova och Chessie i leran. Så det blev rätt ner i badkaret!

Bilder från LC-träningen










Dessa vackra bilder har jag fått av Lisas matte Jeanette. Foton är tagna av Hilding Ekelund. Tack så väldigt mycket! Jag älskar Lisas uttrycksfulla ögon, både i full galopp och stilla vilande.


Sommarhagens Moulin Rouge


Sommarhagens Moulin Rouge (e. Ch Adagio Greatest Love of All - Sommarhagens Frostic Queen) sprang igår två godkända provlopp inför LC-licens. Bra jobbat Lisa & Jeanette. Vi håller tummarna för att licensloppet går lika bra och jag hoppas också kunna delta då.