Mr Wilson och Julia

Missa för allt i världen inte Julia och denna gulliga shettis när de tränar....

http://juliaamanda.blogg.se/

(Scrolla ner till 30/3 eftersom hon är en flitig bloggare och det hela tiden kommer nya inlägg.)

Bilder Malmö Int

15:51 by Maria G 0 kommentarer
Sommarhagens Footloose (Ch Adagio Greatest Love of All x Sommarhagens Frostic Queen) "Higgins" vann unghundsklassen och fick CK. Grattis Mikael!


Mikael och Higgins




Uppfödargrupp Sess Miros (Lova och jag står som 3:e hund från vänster) Lovas pappa Ch Sess Miros Shadow står först. Han fick Cacib och blev BH-2. Grattis "Kotten"! Övriga hundar är ökl-tik SM Ofelia och lilla söta junioren SM Yinny for You.

(Tyvärr blir det inte så bra kort av min kamera i mässhallar och uppfödargruppen blev fotad från sidan). Om någon har bättre bilder är jag tacksam om jag får ta del av dem.

Sommarhagens Aquarelle



De här bilderna på Sommarhagens Aquarelle har jag fått av Emma Grindborg, kennel Gatecastles. Tanyah är nu 13 år och ligger varmt nedbäddad med IG-täcket Greyes, Is och Batman. Tack Emma för bilderna!

Ultraljud

Idag har jag varit i Malmö och gjort ultraljud på Java. Det visade att hon inte är dräktig. Ny parning kommer att göras i höst.

Javas favoritplats


Mjukast, högst, fönsterutsikt.

Sommarhagens Footloose - gruppvinnare med CK!

Sommarhagens Footloose "Higgins" vann idag unghundsklassen och fick CK på Malmö Int. Domare: Dymock Glenway, Australien. Higgins blev excellent visad av ägare Mikael Segerlantz. Återkommer med bilder.
Kritik: Well balanced of very nice type, good neck and shoulder, could have a shade more loins, super hindquarters, look good going around.

Lunchrast



Jag känner mig lyckligt lottad som kan åka hem från jobbet på lunchrasten och ta en härlig promenad i solen med mina hundar! =D
(Det gäller bara att komma ihåg det när det regnar och blåser också...)

Lägg ett pussel





provided by flash-gear.com


Visco BIG

Sommarhagens Pirate of Caribbean blev BIR och BIG igår på en inoff utställning i Boden. Grattis matte Aina!

3:e veckans dräktighet

10:08 by Maria G 0 kommentarer
Nu har det gått 3 veckor sedan Java parades och hon ser dräktig ut. Men jag har ändå beställt ultraljud till nästa fredag (27/3) för att få en säker bekräftelse och i så fall även en uppskattning på antalet valpar.
Jag planerar att åka till kennel Wig-Makers och fota Vegard, men jag väntar på bra väder så vi kan ta uppställningsbilder utomhus.

Denna helg är det Malmö Int (SV-09) och jag har anmält Lova och kommer främst att vara vid mittelringen. Det är 21 mittlar anmälda.
Sommarhagens Footloose är den enda whippeten anmäld från vår kennel och kommer att visas av ägare Mikael Segerlantz. Jag tror det var nånstans mellan 40-50 whippet anmälda. Jag vill gärna se whippetbedömningen också, så jag hoppas inte den sammanfaller med mittelbedömningen.

En vanlig lördag

Vad gör du en vanlig lördag?



Chessie 6 år


Lova vid havet


Isa och Johanna gick en social prommis på stan och mötte upp oss senare vid strandpromenaden. Whipparna fick vara hemma och vila idag.